A kivitelezés díja

kivitelezéshez 1Saját építésszervezési rendszerünk szerint dolgozunk, így nem a klasszikus generálkivitelezői szolgáltatást kínáljuk.

Az eredményt tekintve viszont generálkivitelezői szolgáltatást kap, azaz a szerződéskötésen és a leigazolt számlák kifizetésén kívül nincs más dolga, mint birtokba venni az új épületet. És mindez úgy történik, hogy a ház minőségi építőanyagból és folyamatos műszaki ellenőrzéssel épül, rendkívül kedvező költséggel.

A kivitelezés összköltségére általánosságban nehéz egységárat megadni., hiszen a várható költség igen sok körülménytől függ. Ezek közül néhány:

  • hol található az építési telek,
  • milyenek a terepviszonyok,
  • milyen a közművesítettség,
  • mi az épület funkciója,
  • milyen szerkezeti bonyolultságú, milyen tagoltságú lesz az épület,
  • milyen építőanyagokból épül,
  • az épület szintjeinek száma,
  • az igényelt épületenergetikai szint,
  • az építészeten túli szakági műleírások

Kivitelezési munkáinkból

További referenciáink megtekinthetőek társlapunkon

Tájékoztatásul, az alábbiakban mutatjuk be a módszerünk szerint kivitelezett épületek általános, tájékoztató kivitelezési díját, nettó m2-re vetítve, egy típusú épületszerkezetre, különböző megoldási módokban, kulcsrakészen. A megadott árak ajánlattételnek nem minősülnek.

Lakóépületek

Főbb jellemzők: tégla falazat, monolit vasbeton födém (teljes szintekkel, vagy emelt térdfalakkal tetőtérnél), hőhídmegszakításos erkélybekötések, felületfűtés, ácsolt tetőszerkezet, ablakok 3 rétegű üvegezéssel, a burkolatok és szaniterek anyagdíja nélkül (munkadíjjal és segédanyaggal számolva)

Energetikai besorolás: A++

pincézetlen épület (2 szint) – referencia egység: 200 m2
1 lakásos 2 lakásos több lakásos
hőszivattyú felületfűtéssel 520 525 520
gázfűtés radiátorral 470 460 455

ezer Ft-tól (nettó) / nettó m2

 

Megjegyzés: többek közt, az előregyártott födémszerkezetek, 2 üvegrétegű nyílászárók, hagyományos vb. lemezbekötések választása a fenti díjakat csökkenthetik.

Tapasztalatunk alapján a hagyományos, tégla építésű épületek alternatívájaként javasolni tudjuk a hőszigetelő zsaluba öntött betonfalas épületeket is – főleg kiemelt épületenergetikai elvárású házaknál.

 

Kereskedelmi, ipari és gazdasági épületek

A funkciótól és igénytől erősen függő várható költség miatt nem tipizálható az ár. Azonban ezeknél az épülettípusoknál is az Ön által elérhető legkedvezőbb összköltséggel fogjuk felépíteni az ingatlant.